26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Έλενα Παπαρίζου: «25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας κι αυτό πιστοποιήθηκε για ακόμη μία φορά με το βραβείο που παρέλαβε από τα χέρια του Φωκά Ευαγγελινού, στα Mad VMA για την προσφορά της στη μουσική. 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που εξακολουθεί να προκαλεί ανατριχίλα κάθε φορά που ερμηνεύει το «Number One», το τραγούδι που χάρισε στην Ελλάδα την πρωτιά στη Eurovision, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram. 

Στην ανάρτησή της, η Έλενα Παπαρίζου γράφει: 

«25 χρόνια μαζί. 25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όταν είμαι on stage, όταν είμαι backstage, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πάνω και στα κάτω μου. 25 χρόνια πριν, χτύπησε το τηλέφωνο της μαμάς μου στο Γκέτεμποργκ για δουλειά, και εκείνη τους είπε ότι δεν είμαι σπίτι γιατί είμαι στο σχολείο.

Σήμερα, είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά, μα και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν.

Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας.

Οφείλω να πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τωρινή μου δισκογραφική οικογένεια Minos Emi και την Μαργαρίτα Μάτσα για όλη την εμπιστοσύνη και την στήριξη από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας.

Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται!

Και επειδή ξέρω ότι το περιμένετε πως και πως… το νέο μου album με τίτλο “UPDATE” έρχεται αυτό το Φθινόπωρο από τη Minos. Stay Tuned!

* Φωκά Ευαγγελινέ, σε ευχαριστώ για όλα, είσαι το δικό μου number one».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό