18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης: Τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια της Νέας Υόρκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012, μέσω φίλων. Σύντομα έγιναν ζευγάρι και έμειναν κάτω από την ίδια στέγη. Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός κρατάνε τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και ο γάμος τους έγινε με μυστικό τρόπο.

Η Έλενα Παπαρίζου στις 9 Αυγούστου 2015 ανέβασε μία φωτογραφία στα social media και αποκάλυψε ότι είχαν παντρευτεί, γράφοντας: «Εγώ και ο σύζυγός μου!» ευχαριστώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Magnus Carlsson, ο οποίος ήταν προφανώς και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Δεν αρέσουν στον Ανδρέα να πέφτουν οι προβολείς στη ζωή μας και το κρατάω όσο μπορώ μακριά», έχει δηλώσει σχετικά με την απόφασή της να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα media.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr εντόπισε το ζευγάρι στα μπουζούκια της Νέας Υόρκης τη στιγή που διασκέδαζαν με παρέα φίλων.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ είναι αρκετά διαχυτικοί. Η Έλενα Παπαρίζου διασκεδάζει με τη ψυχή της, αγκαλιάζοντας συνέχεια τον αγαπημένο της, ενώ δε λείπουν τα τρυφερά φιλιά μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 12 χρόνια, η οποία δεν φαίνεται καθόλου! Εκείνη είναι γεννημένη το 1982 και ο σύζυγός της το 1970. Η ηλικία για αυτούς, είναι απλά ένας αριθμός!

φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό