26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Έλενα Παπαβασιλείου: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκάλυψε τον λόγο που ήθελα να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/5) καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Η παρουσιάστρια του Action 24 αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και αν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην παρουσίαση καθημερινής εκπομπής.

Έλενα Παπαβασιλείου: Ο λόγος που αποφάσισε να αποτραβηχτεί

«Αρχικά δεν μου είχαν προτείναι κάτι που να νιώθω ότι θέλω να συνεχίσω. Όταν έπιασα ξανά τα θρανία με έπιασε μια εσωστρέφεια. Όταν πρέπει να διαβάζεις και να εμβαθύνεις, η τηλεόραση είχε βγει από το μυαλό μου. Μπήκα σε άλλον κόσμο που κι αυτός με προχώρησε. Βρήκα πράγματα για εμένα. Ασχολήθηκα με ένα αντικείμενο πολύ σημαντικό. Μετά, όταν ήρθε η πρόταση από το Action 24, στην αρχή ήμουν “σοβαρά;”. Εκείνοι μου έλεγαν “θα σε πείσουμε”. Μου πήρε έναν χρόνο να το αποφασίσω», αποκάλυψε.

«Την τηλεόραση σαν μέσον πάντα την αγαπούσα. Είναι ένα μαγικό κουτί που μου έκανε παρέα και μικρή και το έβλεπα τιμητικό να μπορείς να επικοινωνείς με τον κόσμο. Τότε είχαμε περισσότερη δημοσιότητα και με αυτό το κομμάτι δεν τρελαινόμουν. Είμαι αρκετά συναισθηματική και είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού. Σκεφτόμουν τι έκανα σωστά και τι λάθος. Λειτουργούσα με μεγάλη αυστηρότητα για εμένα. Αυτό που βλέπω και χαίρομαι τώρα στην τηλεόραση είναι ότι όλοι σκέφτονται λίγο παραπάνω πώς θα αισθανθεί ο άλλος. Ήμασταν πιο κλειστοί όλοι και τώρα είμαστε πιο ανοιχτοί στο τι αισθανόμαστε εμείς και οι δίπλα μας», πρόσθεσε η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Δεν είναι ότι ζούμε εύκολες περιόδους, αλλά ένα θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που ενδιαφέρεται για το τι κάνει ο άλλος κι αν είναι καλα. Όλοι μαζί ωριμάζουμε!», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο καθημερινής εκπομπής

Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το αν θα έκανε ξανά καθημερινή εκπομπή, απάντησε: «Μου είχαν πει για κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα. Δεν θα το έπαιρνα απόφαση. Νιώθω τυχερή και προνομιούχα που μπορώ να κάνω μια εκπομπή χωρίς αυτήν την πίεση. Τώρα συζητάμε πώς θέλουμε να την εξελίξουμε για του χρόνου».

«Είναι μια πολύ καλή χρονιά για εμένα, γιατί είχα μία που μου τύχαιναν όλα μαζί, με τράκαραν δυο φορές… Μου αρέσει η ηρεμία και η ησυχία στις διακοπές», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή της και στα πρόσωπα που θα ήθελε να φιλοξενήσει.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό