33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Έλενα Ασημακοπούλου: Η εξομολόγηση για τα ψυχοσωματικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε για τα ψυχοσωματικά και δεν δίστασε να δείξει τα σημάδια στο σώμα της. Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της και το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε η ηθοποιός στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει αναπτύξει μια πολύ άμεση και ειλικρινή σχέση με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της στο Instagram.

Μέχρι σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει αρκετές προσωπικές αποκαλύψεις και έχει μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για ζητήματα που μας αφορούν όλες όπως η μητρότητα, η εγκυμοσύνη, ο χωρισμός και η ψυχική υγεία.

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι διακοπές με την κόρη της πρόδωσαν πόσο πολύ άλλαξε η 12χρονη Μαρία Ροζάρια

https://www.instagram.com/p/C6F5_rgNYjq/H εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου για τα ψυχοσωματικά

Πριν από λίγα 24ωρα η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στις οποίες μας έδειξε τα σημάδια και τις μελανιές στα πόδια της οι οποίες έχουν προκληθεί από το άγχος.

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά. Όχι δεν έχω φάει ξύλο, ούτε έχω πέσει από τις σκάλες. Αυτά τα προκαλώ εγώ στον εαυτό μου από την πολλή πίεση και το άγχος και αφήνει μελανιά. Μπορεί να συμβεί στην περιοχή της κοιλιάς, τις γάμπες, τους γοφούς. Παλαιοτέρα είχε πολλά εκζέματα στα χέρια μου και γενικά ότι υπάρχει εσωτερικά το σωματοποιώ στο δέρμα μου», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Έλενα Ασημακοπούλου κάνει διακοπές με την κόρη της & οι photos με μαγιό πρόδωσαν τη μεγάλη αλλαγή

Το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε η ηθοποιός

Πριν από λίγες ώρες η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία της από το κέντρο της Αθήνας. Φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο και ασορτί παπούτσια η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα ενδυνάμωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι πολύ πιο δυνατή από αυτό που νομίζεις. Εμπιστεύσου με!».

https://www.instagram.com/p/C7CUCbrNb2m/

H Έλενα Ασημακοπούλου στο πρώτο καλοκαίρι της ως single έκανε την αλλαγή που όλοι θέλαμε

Οι νέες φωτογραφίες και η υπέροχη σχέση με την 12χρονη κόρη της

Μετά τον χωρισμό από τον Bruno Cirillo η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της 12χρονης κόρης τους, Μαρία Ροζάρια και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Έλενα Ασημακοπούλου ποστάρει συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της στα social media, φροντίζοντας πάντα να καλύψει το πρόσωπο της ανήλικης με ένα όμορφο emoji. Έτσι ακριβώς έκανε και ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας όπου πόζαρε με την Μαρία Ροζάρια μέσα στο αυτοκίνητο και μοιράστηκε τη λήψη με τους followers της.

https://www.instagram.com/p/C6326ewNnzY/

«Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

Πρόσφατα η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μαμα-δες» και στη Τζένη Θεωνά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φέρει στον κόσμο την κόρη της.

Αναφερόμενη στις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες η Έλενα Ασημακοπούλου εξομολογήθηκε: «Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω. Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη».

Και πρόσθεσε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ. Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα».

To διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους το καλοκαίρι του 2022, ανακοινώνοντας πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απαντώντας σε ερώτηση follower που την ρώτησε αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

κεντρικής: elena_asimakopoulou



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό