19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις – τρεις χωρισμοί και μια νέα σχέση

Ειδήσεις Ελλάδα

Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Alpha αναμένονται ραγδαίες. Τρία ζευγάρια της σειράς δίνουν τέλος στη σχέση τους. Ταυτόχρονα, ένα νέο ειδύλλιο αναπτύσσεται, ανάμεσα στον Μάρκο και στη Ρενάτα.

Ενώ οι σχέσεις ανάμεσα σε ορισμένα ζευγάρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» περνούν κρίση, ένας νέος έρωτας φαίνεται να καρποφορεί. Ειδικότερα, μετά την άρνηση του Αχιλλέα να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου του με τη Ρενάτα, τα πράγματα μεταξύ τους παραμένουν μετέωρα.

Ωστόσο, η κοπέλα δέχεται διαρκώς το ενδιαφέρον του Μάρκου και η έλξη μεταξύ τους γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Μάλιστα, ο ίδιος τη φροντίζει και την περιποιείται όταν εκείνη αρρωσταίνει. Η Ρενάτα μένει το βράδυ στο σπίτι του και οι δυο τους περνούν μια νύχτα πάθους.

Έτσι, το ειδύλλιο ανάμεσά τους προχωρά, κάνοντας τον Μάρκο πολύ χαρούμενο με αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά για άλλα τρία ζευγάρια. Από τη μία, η σχέση του Δαμιανού και της Ζωγραφιάς οδηγείται σε τέλμα, καθώς εκείνος της αποκαλύπτει πως η Φαίη του έκανε πρόταση γάμου, προκειμένου να σωθεί η εταιρεία.

Η Ζωγραφιά, σοκαρισμένη και πληγωμένη, αρνείται να δεχτεί πως συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που διατρέχει η σχέση της με τον Δαμιανό από τα σχέδια της Φαίης. Έτσι, μη μπορώντας να αντέξει αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να χωρίσει με τον Δαμιανό.

Παράλληλα, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και η σχέση του Θοδωρή και της Μπεάτας. Η πονηρή αυτή γυναίκα, που έχει μπλέξει στον ιστό της τον ανύποπτο Θοδωρή, προκειμένου να τον εκμεταλλευτεί, πέφτει θύμα της παγίδας του Μίμη, του Βλάσση και της Μαρίνας.

Η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύπτεται με αποτέλεσμα η σχέση της με τον θοδωρή να λήξει άδοξα και ο τελευταίος να οδηγηθεί στην απόγνωση. Από την άλλη, ούτε η σχέση του Αχιλλέα με την Εβίτα κυλάει ομαλά. Μολονότι αρχικά ο Αχιλλέας ανακοινώνει στον Λεωνίδα ότι σκοπεύει να πάει να τη βρει στο Λονδίνο, εντούτοις όλα α ανατρέπονται, καθώς οι δυο τους καβγαδίζουν άσχημα. Μέσα από αυτή την ένταση βγαίνουν στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα και ιστορίες του παρελθόντος του Αχιλλέα που δεν έχουν λήξει μέσα του.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό