27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έλαμψε» ο Μουζακίτης και πρώτη φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-0 τη Μαλίν

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν εύκολα της Μαλίν με 2-0 και να «κερδίζουν» ξανά τις εντυπώσεις εντός αγωνιστικού χώρου. 

Μουζακίτης αλά Γιαμάλ και 1-0 ο Ολυμπιακός Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ωστόσο μπήκαν «ορεξάτοι» στον αγώνα και δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μουζακίτης με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή που θύμισε αρκετά εκείνο του Λαμίν Γιαμάλ στο EURO έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό μόλις στο 5ο λεπτό. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 28ο λεπτό, όταν Ορτέγκα, Κωστούλας και Ζέλσον Μαρτίνς συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να μπαίνει ουσιαστικά με τη μπάλα στα δίχτυα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Άλλαξε πρόσωπα, αλλά όχι… νοοτροπία ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονοΣτο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε πρόσωπα στην ενδεκάδα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εξακοκουθούσαν να έχουν τον έλεγχό του και να πιέζουν για να αυξήσουν τα τέρματά τους, χωρίς, ωστόσο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μεγαλύτερη ευκαιρία για το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το… διπλό δοκάρι των Ροντινέι και Μασούρα στο 82ο λεπτό. 

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους κατακτητές του Europa Conference League, η Αλ Κατσιέ του Μίτσελ Γκονζάλεθ την ερχόμενη Παρασκευή 26/7, ενώ μια μέρα αργότερα (27/7), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Ναϊμέκε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. 

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης (46′ Μπότης), Ροντινέι, Ρέτσος (69′ Κουτσίδης), Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ορτέγκα, Μουζακίτης (69′ Μπακούλας, Ντόη (46′ Άμπι), Μάρτινς (69′ Μασούρας), Παπακανέλλος (82′ Τσικίνιο), Κωστούλας (46′ Κοστίνια)

Μαλίν (Μπεσνίκ Χάσι): Ντε Βολφ, Μαρσά, Βαλς, Χέιρεμανς, Κονατέ, Σούφς, Ράμπτι, Λάουμπερμπας, Φουλόν, Μπάτες, Πφλούκε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό