Home Αθλητικά «Έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ»

«Έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τάσος Μπακασέτας είπε «αντίο» στην Τράμπζονσπορ μετά από τρία χρόνια θητείας.

Η ομάδα της Τραπεζούντας ηττήθηκε από την Γαλατάσαραϊ με το βαρύ σκορ 5-1, με τον Έλληνα διεθνή να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 64ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία εμφάνιση του με τη φανέλα της ομάδας, πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για λογαριασμού του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αποχαιρέτησε την Τράμπζονσπορ και ευχαρίστησε τον κόσμο της για την αγάπη και τον σεβασμό που έλαβε από όλους, ενώ, εξήγησε ότι θα ήθελε η θητεία του στην ομάδα να κλείσει με καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, μακάρι ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος, δεν ήθελα να φύγω με τέτοια ήττα, με τέτοιο σκορ. Μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που θέλεις στη ζωή. Ευχαριστώ σε όλους, ευχαριστώ όλη την Τουρκία, έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ».

Ο Μπακασέτας αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα (22/1), ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά γ μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Για την ιστορία, η Γαλατάσαραϊ άνοιξε ο σκορ στο 13′ Ζαχά. Ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του στο 61′, για να κάνει μέσα σε τρία λεπτά το 3-0 ο Κάαν Αϊχάν. Ο Ντεστάν μείωσε στο 79′ για την Τράμπζονσπορ, αλλά ο Ακτίρκογλου «τίναξε» τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές, στο 80′ και στο 90+6′, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version