19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκρηξη του Μέσι σε διαιτητή: «Είσαι πουτ… γιός!» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξω φρενών ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι με της Σάρλοτ , οι οποίες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ανατολικής περιφέρειας του MLS. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του, καθώς σκόραρε στο 67ο λεπτό.

Ωστόσο, δεν πρωταγωνίστησε μονάχα στο σκορ. Σε μία φάση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ξέσπασε ενάντια στον διαιτητή του αγώνα, με τον «Pulga» να ζητάει πέναλτι υπέρ του συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρες, ο οποίος αστόχησε με εξ επαφής μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα. Κατά την διάρκεια της εν λόγω ενέργειας του Ουρουγουανού, ο Λιονέλ Μέσι ισχυρίστηκε πως ο τερματοφύλακας της Σάρλοτ πραγματοποίησε φάουλ στον άλλοτε εμβληματικό παίκτη της Μπαρτσελόνα, μετά το σουτ.

Έτσι, ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής πλησίασε έξαλλος τον διαιτητή και ζήτησε από εκείνον να καταλογιστεί η φερόμενη ως παράβαση, καθώς θεωρούσε πως έπρεπε να είχε δωθεί πέναλτι. Ο referee της αναμέτρησης δεν φαινόταν να συμφωνεί με Μέσι, ο οποίος ξέσπασε και τον… έβρισε, χρησιμοποιώντας την εξής φράση: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος».

No lo verás en ningún medio de comunicación: el gran todopoderoso Messi increpando, insultando llamando “Hijo de puta” al árbitro. Gandhi no recibió ni amarilla. pic.twitter.com/6qYyEh9AMX

— Madridista y Murcianista (@Madridistas2025) September 29, 2024 Ο Μέσι συνεχίζει τους πανηγυρισμούς υπερηρώων με το απόλυτο πρόσωπο της Marvel

Σκοράροντας το υπ’ αριθμόν 841 γκολ της πλούσιας καριέρας του, ο Λιονέλ Μέσι έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην ομάδα της Σάρλοτ τα ξημερώματα της Κυριακής (29/09) για την 31η αγωνιστική του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Αυτό το απέδειξε με τον πανηγυρισμό που έκανε μετά το φοβερό γκολ που πέτυχε, παίρνοντας την χαρακτηριστική στάση του… Ironman. Φυσικά, δεν ήταν τυχαίος αυτός ο πανηγυρισμός, αφού ο «Pulga» έχει ξεκινήσει ένα μοτίβο πανηγυρισμών από τότε που υπέγραψε στην ομάδα της Φλόριντα, κατά το οποίο συνηθίζει να χαίρεται τα γκολ που πετυχαίνει μιμούμενος τις χαρακτηριστικές εικόνες υπερηρώων όπως ο Thor ή ο Spiderman.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό