26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Έκρηξη» Θεοδωρικάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωτοφανείς αθλιότητες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, νωρίτερα σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου γινόταν λόγος για επιβράβευση Μητσοτάκη στα «πρόθυμα στελέχη» του.

Ειδικότερα, με δήλωσή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάνει λόγο για «ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ενημερώνει πως έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον του πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ, που τον κατηγορεί για αθέμιτες παρεμβάσεις στην άσκηση των καθηκόντων του.

Ειδικότερα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη βρίσκεται σε τόσο μεγάλο βαθμό απόγνωσης, που για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση, υιοθετεί ωμά ψέματα και πρωτοφανείς αθλιότητες, της γνωστής για τις αποστολές που εκτελεί, εφημερίδας Documento.

Ενημερώνω τους πάντες ότι αντιμετώπισα θεσμικά αυτή την αθλιότητα εδώ και μήνες, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του ψεύτη, συκοφάντη και αποτυχημένου στην υπηρεσία του πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Αν νομίζουν, τόσο τα ενεργούμενα όσο και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της υπόθεσης, ότι θα με αποσπάσουν από την κρίσιμη αποστολή που μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός, αυταπατώνται.

Πάντως, ευχαριστώ και την εφημερίδα και όσους συνεργάζονται για αυτή τη συκοφαντία μαζί της, που θυμίζουν σε όλους πόσο ενοχλώ τα κάθε λογής συμφέροντα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό