35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Έκπτωση 25% στις τιμές των ΚΤΕΛ ενόψει ευρωεκλογών

Ειδήσεις Ελλάδα

Έκπτωση της τάξης του 25% θα παρέχεται από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ σε ψηφοφόρους, δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους για διανομαρχιακές μετακινήσεις στις ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η έκπτωση 25% επί των ισχυουσών τιμών των κανονικών εισιτηρίων, αφορά μόνο στις διανομαρχιακές μετακινήσεις για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 7 έως και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ευχαριστεί θερμά την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών για την ομόφωνη απόφασή της, σύμφωνα με την οποία όλα τα υπεραστικά ΚΤΕΛ θα χορηγήσουν έκπτωση για τη μετακίνηση των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εφόρων και ψηφοφόρων για τις ευρωεκλογές.

Η ανταπόκριση του προεδρείου του Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών στο αίτημα, που απηύθυναν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, και η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ήταν άμεση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό