18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν την BMW X7 του Tom Cruise κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mission: Impossible 7

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα κλοπής έπεσε ο πασίγνωστος ηθοποιός Tom Cruise, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mission: Impossible 7, στη Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με την αστυνομία του West Midlands, η BMW X7 του Tom Cruise, εξαφανίστηκε από την οδό Church, όσο αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από το The Grand Hotel στο Μπέρμιγχαμ.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε, στη κοντινή περιοχή του Smethwick, επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, αλλά όλα όσα βρίσκονταν μέσα σε αυτό, είχαν εξαφανιστεί.

Ο σωματοφύλακας, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του προσωπικού ασφαλείας του Tom Cruise, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Οι κλέφτες φαίνεται ότι μπόρεσαν να κλέψουν το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά αφότου αυτό πάρκαρε έξω από το ξενοδοχείο. Ο ηθοποιός εκείνη την ώρα έκανε γυρίσματα σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την Sun, στο εσωτερικό του οχήματος, όταν εκείνο εκλάπη, υπήρχαν αποσκευές αξίας 100.000 λιρών (116.500 ευρώ). Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό, ενώ επιπλέον εξετάζει και τις κάμερες ασφαλείας από το σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό