18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έκλεψαν ολοκαίνουργια F-150 Raptor και Mustang Shelby GT500 από εργοστάσια της Ford

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα σε μια εβδομάδα η Ford ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστείες αυτοκινήτων της σε εργοστάσια της στο Μίσιγκαν. Η πρώτη έλαβε χώρα στις 10 του μήνα στο Dearborn και οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν πολλά F-150 Raptor, η αξία των οποίων ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει καταφέρει να βρει 13 από τα κλεμμένα F-150 Raptor και σε ορισμένα από αυτά οι ληστές είχαν ήδη αφαιρέσει διάφορα μέρη τους. Μόλις ένα άτομο έχει συλληφθεί για τη ληστεία, με την αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες.

Περίπου 35 χιλιόμετρα πιο μακριά και μια εβδομάδα αργότερα, στις 16 Ιουνίου, κάποιοι κατάφερα να κλέψουν 6 ολοκαίνουργια Mustang Shelby GT500 από το εργοστάσιο της Ford στο Flat Rock.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα τρία από αυτά, μιας και τα αυτοκίνητα έμειναν από βενζίνη, συλλαμβάνοντας ένα άτομο. Πριν από λιγότερο 6 μήνες, από το ίδιο εργοστάσιο είχαν κλαπεί 4 ακόμη Mustang Shelby GT500, με την αστυνομία να λέει πως φέτος έχουν κλαπεί 15 Mustang από τους χώρους του συγκεκριμένου εργοστασίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό