22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε στην Σέρο Πορτένο ο Σέρχιο Αραούχο: «Ήρθα επειδή με κάλεσε ο Μανόλο Χιμένεθ» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι αυτό και ο ίδιος αναζήτησε τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να ενισχυθούν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αυτή η περίπτωση τελικά δεν προχώρησε, με τον Αραούχο να καταλήγει στην Παραγουάη και στην Σέρο Πορτένο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η επιθυμία του ήταν να πάει εκεί, μιας και ο Μανόλο Χιμένεθ τον κάλεσε και του ζήτησε να γίνει η… επανασύνδεση. Οι δυο τους κατέκτησαν ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2018 με την ΑΕΚ στην Ελλάδα.

Llegó Sergio Araújo al país, tras pasar revisión médica, firmará por Cerro Porteño.

Parte de sus declaraciones: “Llego por el llamado de Manolo, fui campeón con él, estoy listo para jugar y a la gente le digo que por más que firmo por 3 meses vengo con ganas de romperla toda”.… pic.twitter.com/qUdf7VlNDm

— Pedro Torres (@PepiTorres17) September 14, 2024

«Ήρθα επειδή με κάλεσε ο Μανόλο, ήμουν πρωταθλητής με εκείνον. Είμαι έτοιμος να παίξω και λέω στους οπαδούς της ομάδας πως ακόμη κι αν υπέγραψα μόλις για τρεις μήνες, ήρθα με την επιθυμία να τα διαλύσω όλα», τόνισε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στην Παραγουάη.

«Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιζα ακόμα και σήμερα», δήλωσε ο Αραρούχο από το αεροδρόμιο, αναφορικά και με το παιχνίδι της νέας του ομάδας απέναντι στη Λιμπερτάδ τα ξημερώματα Κυριακής (15/9, 01:30). Η Σέρο Πορτένιο εντάσσει στο ρόστερ της τον Αραούχο, εκμεταλλευόμενη το άρθρο 21.4 της ομοσπονδίας.

Αυτό αναφέρει ότι εάν ένας παίκτης τραυματιστεί ενώ υπηρετεί την Εθνική ομάδα, μπορεί να αντικατασταθεί από άλλον παίκτη, παρά το ότι έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Οι μπλουγκράνα έχασαν τον Τομπίας Πορτίγιο στις υποχρεώσεις του με την Παραγουάη και η αρμόδια επιτροπή έδωσε το πράσινο φως για τον Αργεντινό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό