22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε στην Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Φημολογείται αρκετά τις τελευταίες ημέρες και πλέον είναι οριστικό. Ο Βαγγέλης Παυλίδης θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα την επόμενη σεζόν, ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του από την Άλκμααρ.

Ο Έλληνας διεθνής όπως είχε αποκαλύψει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο και ο Ιταλός έγκριτος δημοσιογράφος απάντησε σε εκείνο το tweet που είχε δημοσιεύσει. Η απάντησή του περιλάμβανε τον αετό που πρεσβεύει την ομάδα και μία κλεψύδρα, ενδεικτικό του γεγονότος πως πλέον είναι απλά θέμα χρόνου για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

🚨🦅 Vangelis Pavlidis to Benfica, here we go! Verbal agreement in place for €17m plus €2m add-ons as revealed last week.

Pavlidis respected his word to Benfica despite proposals from Stuttgart & Italian clubs to hijack the deal.

Medical/contract signing planned on Thursday. pic.twitter.com/W25L3F2NGl

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 19, 2024

Το πόσο θα ανέρχεται στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ μέσω μπόνους εκείνο μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 19 εκατ. ευρώ. Ο Βαγγέλης Παυλίδης φέτος πέτυχε 29 γκολ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας και τερμάτισε στην 1η θέση του πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν. Αυτή αποτέλεσε την πιο παραγωγική του σεζόν με την Άλκμααρ, μία ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φαμπίτσιο Ρομάνο προσθέτει πως ο ίδιος κράτησε τον λόγο που είχε δώσει στην Μπενφίκα, παρά το γεγονός πως η Στουτγκάρδη, αλλά και διάφορες ιταλικές ομάδες επιχείρησαν να τον «κλέψουν» από τους Πορτογάλους.

Η Μπενφίκα αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό έναν σέντερ φορ με μεγάλη ποιότητα, ο οποίος θα κάλυπτε το «κενό» που άφησε το προπέρσινο καλοκαίρι ουσιαστικά ο Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός φορ είχε πουληθεί για 75 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ, ενώ πέρυσι η ομάδα της Λισαβόνας είχε χάσει και τον Γκονζάλο Ράμος, τον οποίο αγόρασε η Παρί Σεν Ζερμέν για 65 εκατ. ευρώ.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό