27.4 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Έκλεισε στην ΑΕΚ ο Σισέ μέχρι το 2028»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, κυκλοφόρησε το απόγευμα της Πέμπτης (27/06). Και η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται πως έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάσα Ταβολιέρι του γαλλικού «RMC Sport», οι δύο μεριές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ο Σενεγαλέζος αμυντικός θα αγωνίζεται του χρόνου με την φανέλα της «Ένωσης».

✅ DONE DEAL 🇸🇳 Senegalese central defender Pape Abou Cissé now set to SIGN for #AEK Athens from Adana Demirspor on a free transfer. ✍🏼 It’s a 4 years contract. 💬 Official announcement scheduled for this week-end. #mercato #AEKFC #süperlig pic.twitter.com/puAzCwelu4

— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) June 28, 2024

Ο Σισέ έχει περάσει τα χρόνια που ακολούθησαν την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στην Αδάνα Ντεμίρσπορ και την Τουρκία. Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και ο ίδιος φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Τα μεταγραφικά «τρέχουν» στην ΑΕΚ με το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα ΝΑ «παίζει» διαρκώς στο Μεξικό. Ο πρόεδρος της Μοντερέι δήλωσε δημόσια πως η ομάδα του έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Ο Πινέδα αποτελεί μία από τις επιλογές της Μοντερέι, με τα μεξικανικά Μέσα να έχουν ήδη γράψει πολλάκις για συμφωνία με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» διαψεύδει αυτά τα σενάρια, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιμένει πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και πως η Μοντερέι δεν μπορεί να τον προσεγγίζει!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό