24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκλεισε ο Μάξι Μπάιερ και παίρνει τη θέση του Φίλκρουγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ
11.08.2024 | 17:51

Ο Μαξιμίλιαν Μπάιερ.
@ 2024 ANTONIO CALANNI/APIMAGES

Η Ντόρτμουντ δεν άργησε πολύ για να βρει τον αντικαταστάτη του Νίκλας Φίλκρουγκ, με τον 21χρονο Μάξι Μπάιερ να είναι ο εκλεκτός για την κορυφή της επίθεσης των Βεσταφαλών.

Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μάξι Μπάιερ από τη Χόφενχαϊμ, με τους Βεστφαλούς να καλύπτουν με αυτόν τον τρόπο το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Νίκλας Φίλκρουγκ για χάρη της Γουέστ Χάμ.

Η συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ προβλέπει την καταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα του Νουρί Σαχίν να δίνει παράλληλα τα χέρια με τον 21χρονο φορ για συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2029.

Ο ταλαντούχος Γερμανός εντυπωσίασε την προηγούμενη σεζόν στη Bundesliga, με 16 γκολ σε 33 παιχνίδια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ωστόσο η γερμανική ομάδα κινήθηκε δυναμικά και με συνοπτικές διαδικασίες έφερε εις πέρας τη μεταγραφή.

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ έχει κλείσει ήδη τα εισιτήρια για την πτήση του Μπάιερ προς Γερμανία προκειμένου ο ίδιος να περάσει σύντομα από εργομετρικές εξετάσεις και να να ανακοινωθεί στη συνέχεια από τον σύλλογο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό