15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκθεση του Da Hockney στο Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 25 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου 2023

Από τον ερχόμενο Ιανουάριο, οι φιλότεχνοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν σε μια νέα εμβυθιστική έκθεση την εξέλιξη του αισθητικού ύφους τού πασίγνωστου καλλιτέχνη Da Hockney· στην «Da Hockney: Bigger & Closer», η αίθουσα τέχνης Lightroom, στο King’s Cross του Λονδίνου, θα χρησιμοποιήσει στα εγκαίνιά της την τελευταία τεχνολογία ψηφιακών προβολών και ήχου για να εντείνει την εμπειρία.

Επί τρία χρόνια «δουλέψαμε με τον Da για να συγκεντρώσουμε μεγάλης κλίμακας εικόνες που θα προβάλλονται, animation, συνεντεύξεις αρχείου και μουσική σύνθεση, που παραγγέλθηκε, για να δημιουργήσουμε ένα νέο είδος έκθεσης που οφείλει τόσο στα σχέδια του Hockney για το θέατρο όσο και στα έργα ζωγραφικής του, τα σκίτσα του και τη φωτογραφία του» εξήγησε ο διευθυντής της έκθεσης Mark Grimmer.

Η οπτική εμπειρία συνοδεύεται από ένα σάουντρακ με αφήγηση από τον ίδιον τον Hockney. «Ο κόσμος είναι πολύ πολύ όμορφος αν τον κοιτάς, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν κοιτά πολύ. Ρίχνουν μια γρήγορη ματιά στο έδαφος μπροστά τους για να μπορούν να βαδίζουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν κοιτούν αφάνταστα καλά τα πράγματα, με μια ένταση. Εγώ το κάνω» λέει ο Hockney, στο σάουντρακ της έκθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό