22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκδοση Platinum του νέου Ford Ranger

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ford Pro αποκάλυψε το εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών Ranger Platinum ανεβάζοντας την πολυτέλεια σε νέα επίπεδα για την οικογένεια Ranger.

Το νέο Ranger Platinum εντάσσεται στη συναρπαστική οικογένεια επόμενης γενιάς του pick-up μοντέλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Ευρώπη. Οι αποκλειστικές εξωτερικές λεπτομέρειες και το ξεχωριστό φινίρισμα αναδεικνύουν την ήδη χαρακτηριστική σχεδίαση του Ranger, που συνδυάζεται με μία κομψή και σύγχρονη καμπίνα με δερμάτινες επενδύσεις.

Ο ισχυρός V6 turbo diesel κινητήρας των 3.0 λίτρων της Ford με ισχύ 240 PS, σε συνδυασμό με ένα σύστημα μετάδοσης ειδικά σχεδιασμένο για πολιτισμένη λειτουργία, προσφέρουν ομαλές, αβίαστες επιδόσεις στο ταξίδι και εξαιρετική ροπή για αξιόπιστη μεταφορά φορτίων και ρυμούλκηση έως 3.500 kg.

«Το Ford Ranger έχει θέσει τα πρότυπα στους τομείς της απόδοσης, της ευελιξίας και της ικανότητας στην κατηγορία των pick-up οχημάτων, και τώρα γίνεται το πρότυπο και στην πολυτέλεια. Το εντυπωσιακό, νέο Ranger Platinum θα είναι κατάλληλο για πελάτες που εκτιμούν τα επίπεδα άνεσης και τεχνολογίας που συναντά κανείς σε υψηλών προδιαγραφών αυτοκίνητα δρόμου, οι οποίοι βασίζονται στην αντοχή και τη συνολική παραγωγικότητα που διατηρούν σταθερά το Ranger στην Ευρώπη στην κορυφή του πίνακα πωλήσεων στην κατηγορία των pick-up οχημάτων» δήλωσε ο Hans Schep, general manager της Ford Pro στην Ευρώπη.

Η παραγωγή του νέου μοντέλου της Ford προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη της άνοιξης του 2023.

Επιμέλεια Κειμένου:

Άρης Γαλανόπουλος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό