35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει τη δική του ευρωπαϊκή ιστορία. Μπορεί η σεζόν να είχε πάλι πολλές αλλαγές, αλλά χάρις στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που κάθισε στον πάγκο της ομάδας και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έκανε ο Καρβαλιάλ όσο ήταν στο λιμάνι, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία «μαγική» πορεία στο Conference League. 

Χάρις σε ένα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116′, ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα στην OPAP Arena και κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Οι παίκτες της ομάδας δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, μιας και οι κόποι όλου του χρόνου, ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ροντινέι σε… ερυθρόλευκη τρέλα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα και έχει γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας, είναι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος από τα πρώτα του ματς στον Ολυμπιακό είχε ξεχωρίσει με την ποιότητά του και είναι βασικός και αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας από τότε που ήρθε στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του για το Conference League και αποφάσισε να κάνει κάτι… ιδιαίτερο. Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο της διοργάνωσης στο αριστερό του πόδι και συγκεκριμένα στη γάμπα, έτσι ώστε να έχει την ιστορία… πάντα μαζί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό