32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Έδειξε ψυχή ο ΠΑΣ Γιάννινα, λύγισε τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια σημαντική νίκη… ανάσας, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μιριτέλο. Ο Καστάνιο έκανε το γέμισμα και ο Αργεντινός έφυγε στην πλάτη του Παντελάκη και με προβολή έκανε το 1-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε σιγά σιγά ρυθμό και απείλησε τον Παπαδόπουλο, χωρίς όμως να καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του. 

Στο 32ο λεπτό, ο Παμλίδης από δύσκολη γωνία έκανε το σουτ και «έγραψε» το 1-1, φέρνοντας το ματς στην απόλυτη ισορροπία. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι, που δεν αρκέστηκαν στην ισοφάριση, διπλασίασαν τα τέρματα τους. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ το Σόρια από τα δεξιά, ο Λεό πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Αστέρας είχε την ευκαιρία του να ισοφαρίσει. Στο 44′, ο Ρεγκίς έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Κλέιμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ προσπάθησε να αυξήσει τη διαφορά από τους Αρκάδες, αλλά και να υπερασπιστεί ο προβάδισμα του. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις ευκαιρίες του, ωστόσο, καμία δεν αποδείχθηκε αρκετή για να του χαρίσει βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό, Κόντε

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Γκος, Σίτο, Ρεγκίς, Ζουγλής, Μιριτέλο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό