18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έδειξε χαρακτήρα η Αργεντινή στη «μάχη» με την Ουρουγουάη

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ροντρίγκες από το 13ο λεπτό

Αποφασισμένη μπήκε η Αργεντινή στη… μάχη για το Copa America τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) απέναντι στην Ουρουγουάη και έδειξε χαρακτήρα. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους 4 πόντους στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Βραζιλία.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό, όπως αναμενόταν, και κρίθηκε πολύ νωρίς χάρη στο γκολ του Ροντρίγκες στο 13′, αφού εκμεταλλεύτηκε την ιδανική σέντρα του Μέσι. Η Ουρουγουάη πίεσε, προσπάθησε από «στημένες» φάσεις, όμως δεν είχε το κατάλληλο σχέδιο για να εξουδετερώσει την αμυντική λειτουργία της Αργεντινής, η οποία πήρε την πρώτη νίκη της στο φετινό Copa America, μετά το 1-1 με τη Χιλή.

Για την Ουρουγουάη ήταν η πρεμιέρα της στη διοργάνωσης, καθότι ο όμιλος έχει πέντε ομάδες και δεν είχε παίξει την πρώτη αγωνιστική.

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνεζ, Ακούνια, Οταμέντι, Ρομέρο, Μόλινα, Λο Σέλσο (52′ Παλάσιος), Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ (90+3′ Πετσέλα), Γκονζάλεζ (70′ Ντι Μαρία), Λαουτάρο (53′ Κορέα), Μέσι

Ουρουγουάη (Ταμπάνες): Μουσλέρα, Βίνα, Γοδίν, Χιμένεζ, Γκονζάλεζ (70′ Τόρες), Ντε Λα Κρουζ (65′ Οκάμπο), Τορέιρα (65′ Βεσίνο), Μπεντανκούρ (46′ Νάντεζ), Βαλβέρδε (84′ Γκοριαράν), Καβάνι, Σουάρεζ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό