14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έγκυος ξανά η κολλητή της Meghan Markle

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο φίλες τα κάνουν όλα μαζί.

Η φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν κάπως διαφορετική για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, η Meghan αποκάλυψε πως εκείνη και ο Harry θα αποκτήσουν μια κόρη.

Η Meghan όμως έχει ακόμη έναν λόγο για να είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, και όχι δεν εννοούμε το νέο τους project με τον Harry στο Netflix. Η κολλητή της δούκισσας του Sussex, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία και το πρώτο ραντεβού των Sussexes είναι έγκυος ξανά.

Οι δύο φίλες περνούν μαζί μία από τις ωραιότερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, και το καλύτερο είναι πως και οι δύο περιμένουν κοριτσάκι. Η Misha Nonoo, γέννησε τον περασμένο Μάρτιο το πρώτο της παιδάκι, έναν γιο, τον Leo.

«Το ταξίδι μου στη μητρότητα ήταν μια από τις πιο ευχάριστες και όμορφες εμπειρίες της ζωής μου», έγραψε η Nonoo στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της που κρατά την κοιλιά της. «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και ενθουσιασμένη που μοιράζομαι ότι προσθέτουμε ένα γλυκό κοριτσάκι στην οικογένειά μας και ο Leo σύντομα θα είναι μεγάλος αδερφός!», έγραφε η σχεδιάστρια στο caption της φωτογραφίας της.

Η Nonoo και ο σύζυγός του Michael Hess καλωσόρισαν τον γιο τους Leo τον Μάρτιο του 2020 αφού παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Δεν είναι υπέροχα αυτά τα νέα;

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό