16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη – «Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της»

Μόλις 4 ημέρες μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, έχουν ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

Συγκεκριμένα, το νεόνυμφο ζεύγος σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε η βουλευτής της ΝΔ και συνέχισε: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό