18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έγκυος η Οlivia Munn- Η ανακοίνωση του συντρόφου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Olivia Munn θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Λίγες ώρες μετά το συγκινητικό και τρυφερό βίντεο αποκάλυψη της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη της, ακόμη μια ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η Olivia Munn και ο σύντροφός της John Mulaney θα γίνουν γονείς και την ανακοίνωση έκανε ο 39χρονος κωμικός.

Το βράδυ της Τρίτης (7/9/21) ο John Mulaney ήταν καλεσμένος στο Late Night με τον Seth Meyers και επάνω στη συζήτηση, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς.

Διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει το πρόβλημά υγείας της & σοκάρει με τη διάγνωση
Έγκυος για πρώτη φορά η Olivia Munn

To πρώτο της παιδάκι θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο η Olivia Munn. Η 41χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος σύντροφός της είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, όμως αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στην ευτυχία που θα βιώνουν σε λίγους μήνες.

Την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έκανε, ο John στη διάρκεια συνέντευξής του με τον Seth Meyers.

«Είχες μια απίστευτη χρονιά», ξεκίνησε ο Seth να λέει στον John με τον 39χρονο κωμικό να συμπληρώνει: «Είναι Σεπτέμβριος τώρα; Θυμάμαι μπήκα για αποτοξίνωση τον Σεπτέμβριο του 2020, βγήκα τον Οκτώβριο, έφυγα από το σπίτι μου από την πρώην γυναίκα μου, Anna Marie Tendler… Στη συνέχεια, την άνοιξη πήγα στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα και άρχισα να βγαίνω με μια υπέροχη γυναίκα που ονομάζεται Olivia», πρόσθεσε.

Ο John συνέχισε λέγοντας ότι μπόρεσε να περάσει αυτή τη δύσκολη χρονιά με την Olivia στο πλευρό του όλη την ώρα.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση που ήταν πολύ όμορφη με κάποιον απίστευτο άνθρωπο, και περιμένουμε ένα μωρό μαζί. Ξέρεις, ήμουν νευρικός όταν επρόκειτο να πω την είδηση», συμπλήρωσε ο 39χρονος.

Ο χωρισμός του John με την πρώην σύζυγο και η γνωριμία με την Olivia

Ο John Mulaney και η Anna Maria Tendler ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Μάιο του 2021 έπειτα από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Λίγες ημέρες αργότερα, αποκαλύφθηκε πως εκείνος και η Olivia Munn έβγαιναν ραντεβού.

Οι δυο τους έχουν προσπαθήσει πολύ να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν απαθανατιστεί μαζί έξω μόνο μία φορά μέσα σε αυτούς τους μήνες.

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό