22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγκυος για 3η φορά η Πέννυ Μπαλτατζή – «Εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της διανύει η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για 3η φορά. 

Η τραγουδίστρια έχει φέρει στον κόσμο ακόμη δύο παιδάκια, τον Κάρολο και την Αμέλια. Ωστόσο, σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως περιμένει και τρίτο μωράκι. Συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει στον καθρέφτη της με φουσκωμένη κοιλιά.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες να σου και ένα “δωράκι”. Καλό μας ταξίδι μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα. Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις».

Δείτε τη δημοσίευση:

«Είχα 4 ατυχίες»

Στο παρελθόν, η Πέννυ Μπαλτατζή είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Μαμά-δες τον δύσκολο δρόμο της προς τη μητρότητα και τις 4 αποβολές που είχε πριν αποκτήσει τον γιο της.

«Είχα 4 ατυχίες. Ατυχίες το λέω. Το πρώτο ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη, ήμουν 6 μηνών. Λόγω ανεπάρκειας πλακούντα έπρεπε να σταματήσω την κύηση. Το δεύτερο ήταν εξωμήτριο. Δύο μήνες είχα αίμα.

Ήξερα ότι ήμουν έγκυος και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το κύημα. Να δουλεύω κάθε μέρα, να μην ξέρω τι συμβαίνει στο σώμα μου, να έχω τρομάξει, να κάνω χοριακές, να ανεβαίνουν κάθε μέρα λίγο.

Μετά έκανα μια σαλπιγγογραφία και μου είπαν ότι με αυτές τις σάλπιγγες δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Κι είχα μείνει δύο φορές με μία μόνο προσπάθεια. Να τα λέμε αυτά, οι γιατροί κάνουν λάθη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό