23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα- Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση -Έπνιξαν την 20χρονη με χέρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Από απόφραξη αεροφόρων οδών δηλαδή ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γλυκά Νερά, στη ληστεία μετά φόνου που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Αυτό προκύπτει από την έκθεση του ιατροδικαστή που διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, σύμφωνα με την οποία οι δράστες έκλεισαν το στόμα της με κομμάτια από ύφασμα, ασκώντας παράλληλα με γυμνά χέρια πίεση στα χείλη και τη μύτη της και οδηγώντας την σε ασφυκτικό θάνατο. 

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι , όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της. 

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών “ξεσκονίζουν” φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για την αγοραπωλησία ενός οικοπέδου που είχε πραγματοποιήσει το ζευγάρι και θεωρούσαν ότι θα βρουν στο σπίτι ένα “θησαυρό” καθώς ήταν επίμονοι για περισσότερα χρήματα παρότι ο 32χρονος είχε πει από την πρώτη στιγμή που βρίσκονταν τα χρήματα. Οπως είπε ο 32χρονος είχε κάνει ανάληψη ενός ποσού για κάποια έξοδα. Η ΕΛΑΣ ερευνά πρόσωπα που είτε εργάστηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, είτε γνώριζαν για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

Οι κακοποιοί ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν, μέχρι να μπορέσουν να βρουν τα χρήματα. «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο», είπε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς ο 32χρονος και πρόσθεσε: «Ακουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε αυτοί έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα».

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Το προφίλ των δραστών

Πρόκειται για τρία άτομα που μπήκαν στο εσωτερικό της μεζονέτας έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους με full face, ενώ είναι πιθανό ένας ακόμη συνεργός τους, σε ρόλο τσιλιαδόρου, να τους περίμενε έξω από το σπίτι. Οι δύο φέρεται να είναι ψηλοί και ο τρίτος πιο κοντός ενώ αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι οι δύο μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά ενώ ο τρίτος μια γλώσσα που ο 32χρονος συζυγος δεν μπορούσε να καταλάβει όπως ανέφερε στην κατάθεση του. 

Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα οι αρχές επικήρυξαν τους δολοφόνους και αμείβουν με 300 χιλιάδες ευρώ όποιον μπορεί να δώσει στοιχεία ή πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό