30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγινε και αυτό: Ο Αντράντε της Λαμίας ντύθηκε… τερματοφύλακας για λίγα λεπτά στο Κύπελλο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λαμία, μπορεί να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας από την Κηφισιά με 1-0, αλλά ο παίκτης της, Αντράντε, έγινε από στόπερ… τερματοφύλακας για λίγα λεπτά, καθώς ο κίπερ των φιλοξενούμενων, Ρατόν, δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 90′. Έτσι, επειδή οι Φθιώτεις είχαν κάνει όλες τις αλλαγές τους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έβαλε τα γάντια.

Παρά την προσπάθεια της Λαμίας, το σύνολο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, πήρε την πρόκριση για την φάση των «16», χάρις σε γκολ του Μάναλη. Ο Έλληνας επιθετικός ευστόχησε από το ύψος του πέναλτι, για να «γράψει» το τελικό 1-0 στο 80′ και να στείλει την Κηφισιά στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Εθνικός – Άρης 0-1Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος 0-3Αιγάλεω – Καμπανιακός 3-2ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή 0-2Διαγόρας – Athens Kallithea 0-0 (3-4 πέναλτι)Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-2ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1Ζάκυνθος – Παναργειακός 2-0Κηφισιά – Λαμία 1-0Νέα Ιωνία – Πανιώνιος ΑΕΛ – Πανσερραϊκός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό