24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έγινε «η νύχτα μέρα» στο αεροδρόμιο – Αποθέωση για τον Φουρνιέ από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλανε σαν… τρελοί τον Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα τους και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, φρόντισαν να μην τους χαλάσουν χατίρι. Ο Γάλλος πρώην ΝΒΑer, έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα (05/09, 23:35) και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Αποθέωση για τον νέο σταρ του Ολυμπιακού

Για τα επόμενα 2 χρόνια, ο Φουρνιέ θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έκανε τα λόγια του πράξη, καθώς είχε σχολιάσει όταν αν επέστρεψε ποτέ στην Ευρώπη, θα το έκανε μόνο για τους Πειραιώτες. Με το που έγινε γνωστή η μέρα και ώρα άφιξής του, οι φίλοι της ομάδας είχαν φροντίσει να προετοιμαστούν κατάλληλα για να τον υποδεχθούν.

Μπορεί η πτήση του να καθυστέρησε λίγα λεπτά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει τη θέση τους έξω από την πύλη 7 του αεροδρομίου για να τον υποδεχθούν. Εκεί βρέθηκαν και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι αποθεώθηκαν. 

Ο Φουρνιέ πέρασε την τελευταία του σεζόν στο NBA, φορώντας τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς, όπου σε 29 αγώνες μέτρησε 7.2 πόντους με 2.7 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο. Συνολικά στο NBA, σε 704 παιχνίδια κανονικής περιόδου μέτρησε 13.6 πόντους μέσο όρο, ενώ αντίστοιχα σε 19 των play offs 11.7.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό