19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φυσικός αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, μπορεί να χαρεί περισσότερο αυτή την μέρα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς (28/9). Την ανακοίνωση του παιδιού του Έλληνα διεθνή και της γυναίκας του, Χριστίνας, την έκανε ο όμιλος ΙΑΣΩ, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η γέννα. 

Αναλυτικά η δημοσίευση του ομίλου ΙΑΣΩ: «Νέος παίκτης στην ομάδα! Η Χριστίνα Καπογιάννη και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. και της Εθνικής μας Ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, κρατούν στην αγκαλιά τους το πιο πολύτιμο τρόπαιό τους. Ευχόμαστε από καρδιάς να τους ζήσει»!

Φυσικά, μπορούμε να δούμε στα πρόσωπα του Μάνταλου και της γυναίκας του Χριστίνας την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα που επικρατούν. Αξίζει να αναφερθεί πως το ζευγάρι είναι εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είχαν κάνει γνωστό μέχρι την τελευταία στιγμή την γέννα του πρώτου τους παιδιού.

Στο αγωνιστικό σκέλος για την ομάδα του Πέτρου Μάνταλου, «ψάχνει» μία μεγάλη νίκη επί των «πράσινων», για να έρθει η ΑΕΚ πίσω στα καλά αποτελέσματα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική το 0-0 απέναντι στην Athens Kallithea, δεν άφησαν χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα υπολογίζει τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Μόουζες Οντουμπάτζο, Λιβάι Γκαρσία και Χάρολντ Μουκουντί. Στην αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι ο Άντονι Μαρσιάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό