27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Έβρος: Έρευνα της Ελλάδας για τον πυροβολισμό συνοριοφύλακα στην κοιλιά από την τουρκική πλευρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες για τον Έλληνα συνοριοφύλακα που τραυματίστηκε από πυροβολισμούς αγνώστων στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος συνοριοφύλακας έχει δεχθεί σφαίρα μεταξύ της κοιλιακής και της βουβωνικής χώρας και το βράδυ του Σαββάτου (20/7) μπήκε στο χειρουργείο στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί δεν μπορούν να πουν κάτι για την υγεία του, πριν ολοκληρωθεί το χειρουργείο.

Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστωθεί ποιος πυροβόλησε τον Έλληνα συνοριοφύλακα. Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες, καθώς και πλάνα από τα drone περιπολίας.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, όπου Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

ΕΒΡΟΣ ΣΥΝΟΡΑ / INTIME

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών. Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό