22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Έβγαλαν αντίδραση Γιουνάιτεντ και Ράσφορντ και επιστροφή στις νίκες, 3-0 τη Σαουθάμπτον [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε άνετα με 3-0 της Σαουθάμπτον κι επέστρεψε στις νίκες στην 4η αγωνιστική της Premier League. Ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε ξανά δίχτυα για πρώτη φορά μετά και τον Μάρτιο, ενώ η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ανέβηκε στους 6 βαθμούς. Στην τελευταία θέση και… χωρίς κανέναν βαθμό οι «άγιοι».

Η Σαουθάμπτον πατούσε πολύ καλά στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ στο 33ο λεπτό. Ο εντυπωσιακός στο ματς, Τάιλερ Ντίμπλινγκ (μόλις 18 ετών) κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Νταλότ, αλλά ο Άρτσερ νικήθηκε από τον Ονάνα.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ έμελλε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε τη σέντρα, ο Ματάις Ντε Λιχτ πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι και έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού ο Μάρκους Ράσφορντ στο 41′ με σέντρα-σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στη γωνία του Άαρον Ράμσντεϊλ.

Η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε ποτέ ουσιαστικά να απειλήσει ξανά την εστία του Ονάνα και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα παραπάνω στο 79ο λεπτό, όταν ο Στέφενς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο Καζεμίρο στο 90+6′ τροφοδότησε ωραία τον Νταλότ, ο οποίος γύρισε για τον Γκαρνάτσο κι αυτός διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 3-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό