27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Άχαστος» και στο μπάσκετ ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει ένα από τα τελευταία στάδιά της. 

Ωστόσο, εκτός από τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας, υπάρχουν και στιγμές πιο ξέγνοιαστες, έτσι ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν και αυτοί τις ομορφιές μιας τέτοιας πόλης. 

@mancity | @pepteam

Η Μάντσεστερ Σίτι δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Social Media ένα βίντεο, όπου ο προπονητής της Πεπ Γκουαρντιόλα εκτελεί μπασκετικά σουτ τα οποία και καταλήγουν όλα στο καλάθι. Ο κόσμος που βρίσκεται γύρω του φαίνεται να αποθεώνει τον Ισπανό τεχνικό με τον ίδιο να δίνει τα εύσημα στον καλό του φίλο Τζο Μαζούλα. 

Πρόκειται για τον κόουτς των Μπόστον Σέλτικς (πρωταθλητών NBA για τη σεζόν που μας πέρασε), τον οποίο χαίρει εκτίμησης ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο προπονητές (διαφορετικού αθλήματος) συναντιούνται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, με τελευταία στη Βοστώνη, ώστε ο τεχνικός των «πολιτών» να παρακολουθήσει τους NBA Finals ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Ντάλας Μάβερικς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό