27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Άφαντα 5 αδερφάκια που το έσκασαν από το νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα θρίλερ με εξαφάνιση πέντε ανήλικων παιδιών εκτυλίσσεται στην Πάτρα, προκαλώντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της Αχαΐας. Τα πέντε αδέρφια, ηλικίας 8, 9, 10, 11 και 16 ετών, είχαν οδηγηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο και συγκεκριμένη στην παιδιατρική κλινική μετά από εισαγγελική εντολή.

Σημειώνεται πως τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

«Προκαλεί εντύπωση γιατί η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4, πριν από δέκα μέρες. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους. Και σας ρωτώ: είναι δυνατόν σε μια παιδιατρική κλινική, με δύο νοσηλεύτριες, τα παιδιά αυτά να είναι ασφαλή στο νοσοκομείο; Βέβαια, βρήκαν την ευκαιρία και εξήλθαν λάθρα από το νοσοκομείο», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στο Mega.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας. Ωστόσο, τα πέντε ανήλικα φαίνεται πως ξέφυγαν κάποια στιγμή από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό