24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Άτυχος ο Tanak, πέρασε μπροστά ο Sordo!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τρίτη ημέρα του Ράλι Ακρόπολις ξεκίνησε με δυσάρεστα γεγονότα για τον Tanak, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο κλαταρίσματα στην πρώτη ειδική διαδρομή της ημέρας, στο Ρεγκίνι.

Ο Εσθονός οδηγός είχε άνετα την πρωτοπορία μέχρι εκείνη τη στιγμή και ξεκινούσε τελευταίος από τα πληρώματα της κατηγορίας RC1, γεγονός που θεωρείται σημαντικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μετά από μόλις λίγα χιλιόμετρα στην ειδική διαδρομή, ο Tanak σταμάτησε στην άκρη του δρόμου λόγω κλαταρίσματος στο πίσω ελαστικό. Το πλήρωμα βγήκε άμεσα από το «i20» και προχώρησε σε μία γρήγορη αλλαγή ελαστικού, χάνοντας μόλις ενάμισι λεπτό.

Rally leader @OttTanak has stopped to change a wheel 5.6km into SS7 🫨#WRC | #AcropolisRally 🇬🇷 pic.twitter.com/E2WHNQkPR5— FIA World Rally Championship (@OfficialWRC) September 7, 2024

Δυστυχώς, λίγο αργότερα, ο Τάνακ αναγκάστηκε να σταματήσει και πάλι, αυτή τη φορά λόγω κλαταρίσματος στο εμπρός δεξί ελαστικό. Η ειδική διαδρομή του Ρεγκινίου, η μεγαλύτερη του φετινού αγώνα.

Times for SS7 at @AcropolisRally⏱️1️⃣ @ThierryNeuville 17:51.32️⃣ @SebOgier +0.23️⃣ @DaniSordo +16.2Live Stream ➡️ https://t.co/bVNpLD93WoLive Updates ➡️ https://t.co/TB268ztTnG#WRC | #AcropolisRally 🇬🇷 pic.twitter.com/57hiNuG4JU— FIA World Rally Championship (@OfficialWRC) September 7, 2024

Για να δούμε αν ο Neuville θα καταφέρει να περάσει μπροστά από τον πρωτοπόρο Sordo και να αυξήσει το προβάδισμα του. Εν τω μεταξύ ο Ogier επηρεασμένος από τα προβλήματα με το Yaris Rally1 γκρινιάζει και λέει ότι στη Hyundai και συγκεκριμένα ο Neuville πρέπει να σταματήσει τη κλάψα.

.@SebOgier was not holding back on title rival @ThierryNeuville in tonight’s media zone 😳 #WRC | #AcropolisRally pic.twitter.com/AoxvIR1OXc— FIA World Rally Championship (@OfficialWRC) September 6, 2024

Παρακάτω η κατάταξη στο Ρεγκίνι και στο σύνολο του Ράλλυ Ακρόπολις έως τώρα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό