35.9 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Άσχημα τα νέα με Κώστα Αντετοκούνμπο – Μείον ένας σέντερ για την Εθνική ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών έκανε το καθήκον της το βράδυ της Πέμπτης (04/07) κάμπτοντας με ευκολία την αντίσταση της Αιγύπτου και καπαρώνοντας την 1η θέση του ομίλου της, για να επικεντρωθεί πλέον στα νοκ-άουτ της μεγάλης πρόκλησης.

Παρόλα αυτά, η νίκη με την χώρα της Βόρειας Αφρικής αποδείχθηκε «πύρρειος», αφού ο τραυματισμός του Κώστα Αντετοκούνμπο  φάνηκε πιο σοβαρός με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του Προολυμπιακού τουρνουά και ενόψει των πιο σημαντικών αγώνων αυτού.

Σύμφωνα με την ενημέρωσης της Ομοσπονδίας, ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, κατόπιν μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη, υπέστη κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενόψει του κρίσιμου τριημέρου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έτσι, τη θέση «5» πλέον θα κληθούν να την καλύψουν εξ ολοκλήρου τόσο ο αδερφός του, Γιάννης Αντετοκούνμπο όσο και ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον Ντίνο Μήτογλου υποθετικά να μπορούσε να πάρει λεπτά εκεί, αλλά το γεγονός ότι καλύπτει σχεδόν μόνος την θέση «4», το καθιστά δύσκολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Κώστα Αντετοκούνμπο:«Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει η Εθνική ανδρών την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την Αίγυπτο, έδειξε κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα θέτοντάς τον εκτός συνέχειας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό