27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Άστον Βίλα: «Αποκαλυπτήρια» έκπληξη με πρωταγωνιστές τους… Black Sabbath

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα ευφάνταστο βίντεο, με τη συμμετοχή των αυθεντικών μελών των Black Sabbath, Όζι Όζμπορν και Γκίζερ Μπάτλερ, η Άστον Βίλα παρουσίασε την επίσημη φανέλα της για τη σεζόν 2024-25.

Ως γνωστόν η έδρα της βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, πατρίδα των Black Sabbath, ενώ ο σύλλογος θεωρείται ο ένας από τους δύο μεγαλύτερους της πόλης, μαζί με την Birmingham City FC. Ο μπασίστας Γκίζερ Μπάτλερ έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για την ομάδα, ενώ δίνει το παρών σε πολλούς εντός έδρας αγώνες της στο Villa Park.

@AVFCOfficial Η τιμή της νέας φανέλας της Άστον Βίλα και ο τρόπος αγοράς της 

Η εμφάνιση της Aston Villa για τη νέα σεζόν, για τους εντός έδρας αγώνες, διαθέτει γαλάζια μανίκια και κολάρο σε απόχρωση βαθύ μωβ, με τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της Adidas η οποία και ανέλαβε τον σχεδιασμό της. Η τιμή της είναι 80 λίρες ενώ υπάρχει και έκπτωση 10% για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Οι οπαδοί της Βίλα μπορούν να την αγοράσουν από το online κατάστημα της, αλλά και από την μπουτίκ του συλλόγου στο Villa Park. Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, οι παίκτες φόρεσαν μια ολόλευκη εμφάνιση που αναδείκνυε την 150ή επέτειο από την ίδρυση της Βίλα. Η φανέλα αυτή δεν διατίθεται προς πώληση, ωστόσο πρόκειται να δημοπρατηθεί στο μέλλον με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας Aston Villa Foundation.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό