25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Άσε με ήσυχη»: Ο «δράκος» της Ομόνοιας σπέρνει τον τρόμο – Βίντεο-σοκ από την τελευταία επίθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την επίθεση του «δράκου» της Ομόνοιας σε νεαρή γυναίκα, την οποία αποπειράθηκε να βιάσει, με την ίδια να ουρλιάζει και να κλαίει ενόσω βρίσκεται στα χέρια του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 03:25 στην Ομόνοια. Στο βιντεοληπτικό υλικό που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται ο δράστης με την λευκή μπλούζα να ακολουθεί την κοπέλα στα στενά της περιοχής.

Σε κάποιο από τα στενά ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία της η 30χρονη, την ακινητοποίησε και της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο, ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Τετράλεπτος «εφιάλτης» για την 30χρονη

Την έπιασε από τον λαιμό της και προσπάθησε να την βιάσει.  Για περίπου 4 λεπτά η 30χρονη προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια του δράστη κι ακούγεται να φωνάζει στο βίντεο λέγοντας:

«Άσε ήσυχη, γιατί θα ”φας” χαστούκι. Άσε με ήσυχη. Τι θέλεις μωρέ; άσε με ήσυχη. Ρε φίλε άσε με ήσυχη. Ρε…άσε με λίγο». Και συνεχίζει φωνάζοντας «άσε με… άσε με…». Ενώ στην συνέχεια η κοπέλα ζητάει βοήθεια: «Σε παρακαλώ. Σε παρακαλώ…Βοήθεια».

Κατόπιν ακούγεται η φωνή ενός άντρα – που συμπτωματικά περνούσε από το σημείο τη στιγμή της επίθεσης- να λέει δυνατά «τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;». Ο «δράκος» το βάζει στα πόδια.

Πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος κινείται στην περιοχή της Ομόνοιας και του Μεταξουργείου, κυρίως σε στενά τα οποία έχουν λιγοστό φως και κοντά σε πιάτσες των ταξί, περιμένοντας κάποια κοπέλα που περπατά μόνη της και την κατάλληλη στιγμή έτσι, ώστε να της επιτεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του εκκρεμούν κι άλλες καταγγελίες, με τους αστυνομικούς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό