12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρωμα Κύπρου φέρει η νέα καινοτόμος συσκευή κατά του Sars-CoV-2

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρωμα Κύπρου φέρει η νέα καινοτόμος συσκευή, Perenio Ionic Shield που σχεδιάστηκε για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών που προκαλούνται από γνωστά στελέχη κορονοϊών, συμπεριλαμβανομένου του Sars-CoV-2. Το καινοτόμο αυτό προϊόν αναπτύχθηκε από την ASBISc Enterprises Plc, η οποία εδρεύει στην Κύπρο και δραστηριοποιείται στην διανομή προιόντων και συστημάτων τεχνολογίας, λύσεων και υπηρεσιών IT και IoT στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου προϊόντος η ASBISc Enterprises Plc, συνεργάστηκε με μια διεθνή ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία στη μελέτη των επιδράσεων των ιόντων στο ανθρώπινο σώμα, τα βακτήρια και τους ιούς. Πρόκειται ουσιαστικά, για μια νέα συμπαγή φορητή συσκευή που εκπέμπει συγκεκριμένη σύνθεση συμπλόκου ιόντων, προστατεύοντας έτσι τους ανθρώπους από τα γνωστά στελέχη κορονοϊών, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2. Τα σύμπλοκα ιόντων που εκπέμπονται, έχουν επαρκή κινητική ενέργεια για να καταστρέψουν την θετικά φορτισμένη εξωτερική μεμβράνη των κορονοϊών και το αρνητικά φορτισμένο RNA τους. Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο λύση, παρέχεται προστασία από τους κορονοϊούς στο σπίτι, το γραφείο, το ταξί ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

Να σημειωθεί ότι το Perenio Ionic Shield PEWOW01 έχει υποβληθεί σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων και κλινικής αξιολόγησης. Έχει καταχωρηθεί ως ενεργή, μη επεμβατική ιατρική συσκευή κατηγορίας 1 για χρήση στην αγορά της ΕΕ και του ΗΒ. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τέλος Ιούνιου του τρέχοντος έτους.

Ο Serhei Kostevitch, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ASBISc Enterprises Plc, σχολίασε: «Μας χρειάστηκαν 15 μήνες για να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε, να δοκιμάσουμε, να πιστοποιήσουμε και να προετοιμάσουμε το Perenio Ionic Shield για παραγωγή. Αυτό το καινοτόμο προϊόν αναπτύχθηκε από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων με πολυετή εμπειρία στη μελέτη των επιδράσεων των ιόντων στο ανθρώπινο σώμα, τα βακτήρια και τους ιούς που έπαιξαν βασικό ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Εμπειρογνώμονες στη θεωρητική φυσική, τη χημεία, τη βιοϊατρική και τη μηχανική από πολλές χώρες έχουν συνεργαστεί για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην προστασία της υγείας μας και των αγαπημένων μας ατόμων.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό