16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης μετά από ένα καθόλου εύκολο πέρασμα από το ζώδιο του Ταύρου, όπου προκάλεσε μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στις ζωές μας, θα κάνει την είσοδο του στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 7 μήνες.

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, μόνο θετική θα  είναι για τους περισσότερους από εμάς, καθώς θα έχουμε ελευθερία κινήσεων, και θα μπορούμε να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις μας, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, ενώ παράλληλα θα μας είναι πιο εύκολο να προχωρήσουμε και στην υλοποίηση των σχεδίων μας, καθώς θα είμαστε πιο άμεσοι και ευέλικτοι. Φυσικά δεν πρόκειται να βαρεθούμε αφού θα είμαστε συνεχώς σε κίνηση, αυτό μπορεί από την μια πλευρά κάποιες στιγμές να μας κουράσει από την άλλη πλευρά όμως δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε.

Εάν κάτι πρέπει να προσέξουμε, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, είναι την τάση μας να σπαταλάμε άσκοπα την ενέργεια μας σε διάφορες δραστηριότητες ή να αναλωνόμαστε σε αδιέξοδες συζητήσεις στην προσπάθεια μας να αποδείξουμε την νοητική μας ανωτερότητα. Άλλωστε στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης γίνεται κυρίαρχος του φλερτ.

Σε κοινωνικό επίπεδο, στο ζώδιο της επικοινωνίας είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα στα ΜΜΕ, όπως συγχωνεύσεις μεγάλων οργανισμών ή διάλυση κάποιων, ενώ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων του με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να έχουμε και αύξηση των ιογενών λοιμώξεων.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 20/08 στις 10:57 π.μ. και μέχρι τις 30/10 θα φτάσει στην 25ο 36΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 31/10 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους από την 25ο 36΄, και μέχρι τις 12/01/2023 θα φτάσει στην 08ο 07, στις 14/01 θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία από 08ο 07΄ όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25/03 στις 13:45 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Κριοί και οι Λέοντες, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, ενώ θα έχουν και θετικές εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή. Από την άλλη πλευρά, για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πιεστούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα αναγκαστούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να τους βγάλουν από την βολή τους, ενώ θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, γιατί εξαιτίας της βιασύνης τους θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στους Διδύμους οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 27/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο (03ο 58’), θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/09 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία  (06ο 48’), ευνοεί τις ριψοκίνδυνες κινήσεις τόσο  στους Διδύμους και στους Τοξότες όσο και στους Κριούς και στους Ζυγούς  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 1ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 16/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (14ο 24΄), θα δημιουργήσει ζήλιες και εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 28/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο (19ο 06’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 12/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (23ο 21’), θα διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 18/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο (24ο 30’), θα κάνει ακόμα πιο δραστήρια τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
Στις 19/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (24ο 42’),υπόσχεται ότι θα φέρει ερωτικές γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 27/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (25ο 31’), θα ενισχύσει τον δυναμισμό των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 19/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 42’), θα είναι η αιτία να αναβληθούν κάποια από τα σχέδια τους ή να χάσουν αγαπημένα αντικείμενα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 28/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο (19ο 42’), θα βοηθήσει να κάνουν σωστά μελετημένες κινήσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Ερμή (19ο 18’), θα φέρει σε ρήξεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με την Αφροδίτη (18ο 47’), θα δημιουργήσει προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/12 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Ήλιο (16ο 42’), θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 09/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με την Αφροδίτη (8ο 11’), ευνοεί τα θέματα καρδιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 30/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο (09ο 53’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 05/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (11ο 14’), είναι πιθανό να προκαλέσει έντονες ζήλιες και να είναι η αφορμή για χωρισμούς στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 22/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (16ο 45’), θα βοηθήσει να πάρουν γρήγορες αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 11/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (23ο 35’), υπόσχεται ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 15/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα (25ο 04’), είναι πιθανό να παρασύρει σε αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 16/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο (25ο 53’), θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με προσβλητικό τρόπο στα αγαπημένα τους πρόσωπα και στους συνεργάτες τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 17/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (26ο 04’), θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους  έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι η καθημερινότητα σας, αλλά αυτό θα είναι κάτι που θα σας αρέσει . Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε έντονη κινητικότητα με πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, στις οποίες θα προβάλλετε τις απόψεις αλλά και θα διαφημίσετε τον  εαυτό σας, και να φλερτάρετε. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε αρκετά ταξίδια, κάτι που μπορεί να είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι πλέον ανακτάτε την ελευθερία των κινήσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα για εσάς έφτασε στο τέλος του, και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ανακουφιστικό για εσάς . Η είσοδος του Άρης στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση των νέων επαγγελματικών και οικονομικών σας συμφωνιών, οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στο πορτοφόλι σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προστατεύσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα κεκτημένα σας.  Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και διεκδικητικούς με τους αγαπημένους σας, ενώ εάν κάτι πρέπει να προσέχετε, αυτό είναι τα έξοδα σας, καθώς θα είστε επιρρεπείς στις σπατάλες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δραστήριοι θα είστε τους επόμενους 7 μήνες εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας  θα βάλει φωτιά στα πόδια σας, αφού θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, πάνω στα οποία δουλεύατε εδώ και καιρό. Ο δρόμος, όμως δεν θα είναι συνέχεια στρωμένος με ροδοπέταλα, γιατί παράλληλα με τον ενθουσιασμό και την έντονη κινητικότητα, θα πηγαίνει το άγχος, η βιασύνη και η νευρικότητα. Σημαντική προϋπόθεση για να περάσετε όσο πιο ήρεμα γίνεται τους επόμενους μήνες, είναι να βρείτε τρόπους για να διοχετεύεται την ενέργεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε τους επόμενους μήνες εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Άρη στου ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει , στην προσπάθεια σας να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, να κινηθείτε παρασκηνιακά και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, γεγονός που θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Επίσης, τους επόμενους μήνες είναι πιθανό να έχετε προβλήματα με τον ύπνο.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για  εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο των Διδύμων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς,  αφού θα σας δώσει την δυνατότητα να διευρύνεται τον κύκλο των γνωριμιών σας και να έρθετε κοντά με σημαντικά , και ενδιαφέροντα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποιήσει των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δραστηριοποιηθείτε σε διάφορες κοινωνικές ή πολιτικές οργανώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους ευνοεί τους έρωτες μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή μετά από  παρέμβαση ενός φιλικού σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι  Παρθένοι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των  Διδύμων  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη ορμή τους νέους φιλόδοξους  στόχους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για κάνετε μια τολμηρή νέα αρχή στην καριέρα σας.  Αυτό που πρέπει όμως να προσέχετε, είναι να μην έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις ή άμεση κόντρα με τους προϊσταμένους ή με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, γιατί αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το μέλλον σας χαμογελά . Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αποτελέσει για εσάς την κινητήριο σας δύναμη αφού θα σας βοηθήσει, με χαμόγελο και αισιοδοξία, να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ ή με τον τουρισμό, τις μεταφορές και το διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για  τα τακτοποιήσετε και τις Νομικές ή τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι μπορούν να  ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αναψυχής, ενώ για τους αδέσμευτους ευνοούνται οι έρωτες με άτομα που θα γνωρίσουν από το διαδίκτυο ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε τους επόμενους μήνες  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα θα προχωρήσετε και σε ξεκαθαρίσματα στις οικονομικές σας συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά,  αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε και με τις οικονομικές υποχρεώσεις ή διεκδικήσεις του  συντρόφου σας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να προσέχετε όσο μπορείτε τα έξοδα σας, ώστε να μην χάσετε κάποια στιγμή τον έλεγχο. Επίσης είναι σημαντικό να αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άλλους ή να δανειστείτε. Σε  προσωπικό επίπεδο, με χαρά θα δείτε τους επόμενους μήνες η ερωτική σας ζωή να ανανεώνεται, γεγονός που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην αυτοπεποίθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή τους επόμενους μήνες εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους συνεργάτες σας και τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ είναι πιθανό σε κάποιες από αυτές να υπάρχουν εντάσεις και οριστικές ρήξεις. Αυτό όμως δεν θα είναι αρνητικό για εσάς, αφού όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκινά, έτσι τους επόμενους μήνες θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα περάσει από αρκετές διακυμάνσεις, στο χέρι σας όμως είναι να καταφέρετε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ευθύνες είστε έτοιμοι να αναλάβετε  εσείς οι  Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει αυτό για το οποίο είστε φτιαγμένοι, δηλαδή  νέες ευθύνες στην δουλειά σας. Αιτία μπορεί να είναι μια προαγωγή ή κάποιες αλλαγές που θα προκύψουν στην δουλειά σας,  γεγονός που θα  αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από πιο πίεση χρόνου. Επίσης, κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Σε ότι προσωπικό επίπεδο, τους επόμενους μήνες θα νιώσετε έτοιμοι να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την υγεία σας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε κάποια περιττά κιλά, να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να γυμναστείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχετε τα ερωτικά μπερδέματα με τους συναδέλφους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι για εσάς η τονωτική ένεση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, αφού θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που και τις καθυστερήσεις που μέχρι τώρα υπήρχαν στον δρόμο σας και δεν σας επέτρεπαν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Επίσης, μετά από καιρό θα αρχίσετε και πάλι να διασκεδάζετε, θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και θα περνάτε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας.  Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, και οι αδέσμευτοι θα υποδεχτούν στην ζωή τους ένα παθιασμένο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε πολύ έντονα τους επόμενους μήνες  εσείς οι Ιχθύς . Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας καθώς και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα ανέβουν οι τόνοι και θα δημιουργηθούν ρήξεις με ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας ή να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση εξαιτίας μιας πολύ ενδιαφέρουσας επαγγελματικής πρότασης. Σε προσωπικό επίπεδο, μετά από καιρό θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό