20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Την δύναμη που έχουμε, να αναγεννιόμαστε μέσα από τις στάχτες μας, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε. Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο εάν πάρουμε στα χέρια μας τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας. Σε αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει μόνο ο πλανήτης της δράσης Άρης.

Ο Άρης στις 30/10 και συγκεκριμένα στις 16:22 μ.μ. θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ζυγού,  και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, που είναι και το ζώδιο συγκυβέρνησης του, και θα παραμείνει μέχρι τις 13/12 στις 11: 52 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, με απώτερο σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, μια διαδικασία βαθιά και όχι πάντα εύκολη, καθώς θα αναγκαστούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με τους καλά κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες μας.

Το πάθος και η επιθυμία να ασκούμε τον απόλυτο έλεγχο, θα κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας ,ιδιαίτερα την ερωτική μας ζωή,  με αποτέλεσμα αρκετές φορές να φτάσουμε σε οριακές καταστάσεις και ακρότητες.

Ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον έντονο μαγνητισμό μας στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας.  Επίσης, η αντοχή και η υπομονή μας θα είναι παροιμιώδης.

Από τα δυνατά σημεία αυτού του Άρη, εκτός από την έντονη σεξουαλικότητα, είναι και η ικανότητα του στη διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές υποθέσεις αλλά και τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα δουν την ερωτική τους διάθεση να ανεβαίνει και παράλληλα θα έχουν την διάθεση να κυνηγήσουν με ιδιαίτερο πάθος τους στόχους τους, ενώ σε αρκετά δύσκολη θέση θα βρεθούν  τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αναγκαστικές αλλαγές στην ζωή τους, εξαιτίας των δύσκολων όψεων που θα σχηματίσει με Κρόνο και τον Ουρανό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 10/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή (7ο 23’), θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό και την αποφασιστικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 11/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο (7ο 40’), θα δημιουργήσει συγκρούσεις και θα ωθήσει σε αδιέξοδες καταστάσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 17/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό θα (12ο 16’), θα παρασύρει σε ακραίες αντιδράσεις και συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 29/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 24’), υπόσχεται να βοηθήσει να πραγματοποιήσουν  τα όνειρα τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 06/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (25ο 11’), θα ενισχύσει τα ενεργειακά αποθέματα και θα βοηθήσει να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 08/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία (26ο 25’), θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και πιθανό να παρασύρει σε αψυχολόγητες ενέργειες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία του  Άρη  στο ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές σας  υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία),  ή να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες του συντρόφου σας,  ενώ παράλληλα αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, τα μηνύματα είναι ευχάριστα, καθώς ήρθε η στιγμή να πολεμήσετε τους προσωπικούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε ερωτικά, καθώς θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση και θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδος αρκετής έντασης ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας αναγκάσει   να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ωθώντας αρκετούς  από εσάς,  μετά από μια έντονη σύγκρουση να ρίξετε τους τίτλους του τέλους, και να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας.  Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τοξικούς φίλους ή συντρόφους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα πιεστική καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα το άγχος που ήδη έχετε να αυξηθεί, ενώ  αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε, με πλάγιους τρόπους  να επηρεάσετε  τις αποφάσεις και την συμπεριφορά των συναδέλφων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με  την υγεία σας,  να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους , ή να ξεκινήσετε τις επισκέψεις σας  στο γυμναστήριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την καλή σας διάθεση, και θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό και πάθος τα νέα σχέδια σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε χρόνο  να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας σπορ, και να είστε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του έρωτα, αφού οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την σχέση τους με τον  σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ερωτευτούν παράφορα.

ΛΕΩΝ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα,  όπου θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις, αλλά και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετά έξοδο για το χώρο του σπιτιού σας ή να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η δράση φέρνει αντίδραση, γι’ αυτό το λόγο και είναι πιθανό αυτή τη χρονική περίοδο να έχετε και αρκετές συγκρούσεις με τους συγγενείς σας, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς και κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολύ γρήγορους  ρυθμούς οι οποίοι θα κάνουν την καθημερινότητα σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Οπλιστείτε με δύναμη καθώς το επόμενο διάστημα θα έχετε  πολλές και  σημαντικές συζητήσεις  στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες θα εκφράσετε με ενθουσιασμό και ορμή τις απόψεις  σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές όπου μπορεί να γίνετε έντονοι και πιθανόν επιθετικοί. Επίσης, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε φιλικό επίπεδο, θα κληθείτε αρκετές φορές από φίλους να τους δώσετε λύση στις προσωπικές τους υποθέσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε όταν οδηγείτε, γιατί θα έχετε την τάση να οδηγείτε νευρικά.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα αρχίζετε να πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , είναι θετική για την καριέρα σας αφού θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία  και να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας. Επίσης, για την επιτυχία σας μπορεί να λάβετε και μια οικονομική επιβράβευση. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας κάνει να ξεχνιέστε, και να μην είστε προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε , ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας παρουσιασθούν και έκτακτα έξοδα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί αλλά και κτητικοί με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθείτε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος  του πλανήτη της δράσης και συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη,  στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις ενδιαφέρουσες και δυναμικές περιόδους  της χρονιάς  για εσάς τους Σκορπιούς . Η παρουσία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πείσμα τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους  σας, χωρίς να σας νοιάζει αν για την υλοποίηση τους θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έντονος μαγνητισμός, το πείσμα  και το πάθος σας θα σας βοηθήσουν να αναγεννηθείτε συναισθηματικά, και να ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας οι δεσμευμένοι ή να κάνετε μια νέα αρχή έχοντας ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετό άγχος θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα εγκαινιάσει για εσάς μια περίοδο με αρκετό  άγχος και έντονο παρασκήνιο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής , θα κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ανακαλύψετε και τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι μια περίοδος βαθιάς  ενδοσκόπηση σας , η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την άλλη πλευρά,  είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετοί ερωτικοί πειρασμοί τους οποίους θα κρατήσετε κρυφούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την κοινωνική σας ζωή θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα περάσετε όμορφα, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και σημαντικά πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, και πιθανό μελλοντικά να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σας. Επίσης, μέσα από τις φιλικές σας παρέες είναι πιθανό να υπάρξει και ένας νέος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να γίνετε πιο δραστήριοι σε θέματα καριέρας, και θα σας πεισμώσει να δουλέψετε με μεγαλύτερη πειθαρχία, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα σας, ακολουθώντας νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τις νομικές ή  γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, μετά από αρκετές αναβολές, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε όλη η υφήλιος τα τελευταία 2 χρόνια, μπορείτε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Σε  προσωπικό  επίπεδο, ένα ταξίδι μπορεί να είναι η αφορμή για να αναθερμάνετε  την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό