19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης: Παλεύει για το deal με Πίρσμαν – Προχωρημένες επαφές με ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρης: Σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την μεταγραφή του Πίρσμαν

Στο πως θα κάνουν δικό τους τον Μάρβιν Πίρσμαν έχουν ρίξει το βάρος τους οι άνθρωποι του Άρη θέλοντας τον παίκτη άμεσα στην ομάδα προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία άμεσης αποχώρησης από την ομάδα και ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Άρη, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να έχουν ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια τους ή με απλά λόγια έναν ισχυρό “σύμμαχο”.

Ο Πίρσμαν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη δίχως κάποιο αντάλλαγμα. Ο Αρης από την πλευρά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις αρκετά προχωρημένες και απομένει το «ναι» ο Γιώργος Χριστοβασίλης στην προσφορά των κιτρινόμαυρων, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αν ο παίκτης δεν παραχωρηθεί τώρα, δεν θα έχει το παραμικρό όφελος.

Όλα τα ξεκαθαρίσουν λογικά στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Ο Πίρσμαν πάντως δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο. «Ο Πίρσμαν αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, απλά είναι άρρωστος και δεν θα είναι μαζί μας την Κυριακή. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικά μου θέματα», ανέφερε σχετικά ο Ηρακλής Μεταξάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό