12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρης: Ο Αντρέ Γκρέι είναι ο βασικός στόχος για την κορυφή της επίθεσης!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης έχει βρει τον αντικαταστάτη του Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς ο βασικός στόχος του είναι ο 30χρονος Τζαμαϊκανός (με αγγλικό διαβατήριο) Αντρέι Γκρέι.

Ο Άντρε Γκρέι ήταν ο βασικός λόγος του πρόσφατου ταξιδιού του Θόδωρου Καρυπίδη στο Λονδίνο καθώς ο έμπειρος επιθετικός είναι ο βασικός στόχος του Άρη για να καλύψει το κενό του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων» να προχώρησε σε επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή καταθέτοντας επίσημη πρόταση συνεργασίας και φυσικά περιμένει την απάντησή του γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ αλλά ήδη έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Championship και φυσικά τη δυνατότητα να παραμείνει στο νησί.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γκρέι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη και δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική απάντησή του μέσα στις επόμενες ώρες καθώς και οι Θεσσαλονικείς αναγνωρίζουν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει «μάθει» να αγωνίζεται στα Πρωταθλήματα του νησιού καθώς άρχισε από την Μπέρνλι τη σεζόν 2015-16 όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Championship. Γι’ αυτόν τον λόγο η Γουότφορντ επένδυσε ποσό 20 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Εκεί μέτρησε 125 αγώνες και 21 γκολ ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην ΚΠΡ με 30 αγώνες και 10 γκολ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό