25.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Άρης: Η προτροπή του Φαμπιάνο και οι ντόπες στους παίκτες στη ΔΕΘ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη βρέθηκε το απόγευμα (12/9) στο περίπτερο της ΠΑΕ στη Δ.Ε.Θ., εκεί περίμενε πλήθος κόσμου παροτρύνοντάς τους παίκτες για νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα (12/9) στο περίπτωση της ΠΑΕ Άρης στη Δ.Ε.Θ. για να συναντήσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Καθώς πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία λαμβάνει χώρα στα τελευταία χρόνια στη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως, μερικοί από τους παίκτες ήξεραν τι θα συναντούσαν. Όπως για παράδειγμα ο Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος έκρινε ότι τέτοιου είδους «συναπαντήματα» είναι απαραίτητα τόσο για τους παίκτες όσο και για τον κόσμο. «Είναι όμορφο αυτό που ζούμε. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνουν τη δυνατότητα να έρθει πιο κοντά η ομάδα με τον κόσμο της και ιδιαίτερα με τα μικρά παιδιά. Είναι γλυκιά η ατμόσφαιρα σ’ αυτή την εκδήλωση», είπε.

Ο team manager του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, πρόσθεσε ένα ακόμη στοιχείο. «Είναι σημαντικό για την ομάδα να νιώθει τον παλμό του κόσμου», είπε.

Μόλις έφτασαν οι ποδοσφαιριστές τα κινητά τηλέφωνα των παρευρισκόμενων… πήραν φωτιά, ομοίως και τα «μολύβια» καθώς φίλαθλοι του Άρη κάθε ηλικίας ήθελαν να απαθανατίσουν τη στιγμή αλλά και να εξασφαλίσουν την υπογραφή του αγαπημένου παίκτη τους. «Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη ενόψει της συνέχειας. Θεωρώ ότι η ομάδα στάθηκε άτυχη στα παιχνίδια που έδωσε, θεωρώ όμως ότι στην πορεία η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητές της. Την Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου η ομάδα θα πρέπει να σταθεί ανταγωνιστικά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν επίσης στάθηκε στο ντέρμπι, περισσότερο όμως στην αξία της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης. «Μας βοήθησε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι του οποίου η σημασία είναι μεγάλη τόσο για τις δύο ομάδες όσο και για την πόλη. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε, θεωρώ όμως ότι σ’ αυτό το διάστημα που μεσολάβησε δουλέψαμε αρκετά καλά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε και για το δικό του ρεκόρ, τα τρία γκολ που έχει σημειώσει. «Το βασικό κομμάτι της δουλειάς μου είναι αλλού, ωστόσο, είναι σημαντικό και για μένα να σκοράρω καθώς βοηθάει την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι, όπως με ρωτήσατε, ξέρω όμως ότι θα πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% για να τα καταφέρουμε».

Στην ερώτηση σχετικά με την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του δεν θέλησε να απαντήσει καθώς Άρης και Φαμπιάνο δεν μπήκαν ακόμη σε ουσιαστική συζήτηση. «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο εκεί», απάντησε. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι του 2024. Μια πρώτη κουβέντα – για την επέκτασή του έως το καλοκαίρι του 2025 – έχει γίνει αλλά δεν ήταν αυτή που θα κρίνει αν θα επιτευχθεί συμφωνία ή όχι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό