35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Άρης: Ανακοίνωσε τη νέα τριετή συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρης και Χουλιάν Κουέστα επικύρωσαν τη συμφωνία τους για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ισπανό τερματοφύλακα ο οποίος ήδη είναι ρέκορντμαν συμμετοχών στη λίστα των ξένων ποδοσφαιριστών.

Βέβαια το τελευταίο… αμφισβητείται, όχι ως προς τον αριθμό των συμμετοχών αλλά ως προς την εθνικότητα καθότι ο Χουλιάν Κουέστα κατέφθασε ως Ισπανός, πλέον όμως λογίζεται ως Έλληνας. Εφόσον εξαντλήσει το νέο τριετές συμβόλαιό του στους Θεσσαλονικείς θα συμπληρώσει 9ετία στην ομάδα – ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018 – και πέραν της κορυφής στη λίστα των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, θα γίνει και ο μακροβιότερος.

Η συμφωνία του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα επιτεύχθηκε πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα (11/6) επικυρώθηκε καθώς η ΠΑΕ Άρης έδωσε επίσημο χαρακτήρα γράφοντας… «Εδώ είναι το «σπίτι» του, εδώ έμεινε. Εδώ θα «κρεμάσει» τα γάντια του!».

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης ότι… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Julian Cuesta μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ήταν κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί για τρία ακόμη χρόνια και σήμερα «έπεσαν» οι υπογραφές. Ο Julian Cuesta υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με τον ΑΡΗ, αφού μετράει ήδη έξι χρόνια παρουσίας στο Κλεάνθης Βικελίδης, όντας ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας μας. Συνολικά 191 συμμετοχές με 80 clean sheets!

Μετά και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Ισπανός τερματοφύλακας θα τελειώσει εδώ την καριέρα του. Το 2027».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ισπανός τερματοφύλακας σημείωσε ότι… «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για τα επόμενα τρία χρόνια. Βρίσκομαι στον ΑΡΗ και στη Θεσσαλονίκη για έξι ολόκληρα χρόνια και νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Η ομάδα και ο κόσμος της πάντα μου έδιναν αγάπη, κάτι το οποίο έκανε την απόφασή μου να συνεχίσω εδώ ευκολότερη. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΑΡΗ από την πρώτη μέρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Vamos ARIS!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό