35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Άντραζ Σπόραρ vs Κίριλ Ντεσπόντοφ σημειώσατε… «X» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ελληνική… υπόθεση έγινε το φιλικό ανάμεσα στην Σλοβενία και την Βουλγαρία, με τις δύο εθνικές ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της προετοιμασίες ενόψει του Euro. Άντραζ Σπόραρ και Κίριλ Ντεσπόντοφ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφεραν το ματς στην ισοπαλία.

Ο Ντεσπόντοφ άνοιξε το σκορ για την Βουλγαρία μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Σλοβενία άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις 10 λεπτά αργότερα. Ο Γιαν Μλάκαρ τροφοδότησε τον Σπόραρ και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε για το τελικό 1-1.

Kakšen začetek tekme! Bolgari so ekspresno povedli prek 11-metrovke, nato je Andraž Šporar po mojstrski akciji v režiji Gnezde Čerina, ki je izvajal kot, in podajalca Jana Mlakarja v 14. minuti izenačil na 1:1! @SiolSportal pic.twitter.com/iZ06fzRuBF

— RokPlestenjak_PS (@RokPlestenjak) June 8, 2024

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και η Βουλγαρία δεν θα αγωνιστούν στο Euro, ωστόσο το «παρών» εκεί θα δώσει η Σλοβενία. Μαζί της φυσικά οι 3 παίκτες του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν και Βενιαμίν Βέρμπιτς, αφού όλοι εν τέλει εντάχθηκαν στην τελική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Βασικός στο φιλικό απέναντι στη Βουλγαρία για την Σλοβενία ήταν και ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος είχε στο δεξί άκρο της επίθεσης τον Άντραζ Σπόραρ. Στην κορυφή ήταν ο Μπεντζαμίν Σέσκο της Λειψίας. Στον πάγκο παρέμεινε ο Βέρμπιτς και δεν αγωνίστηκε λεπτό φιλικό αυτό. Η Σλοβενία είναι στον 3ο όμιλο του Euro μαζί με την Αγγλία, την Δανία και την Σερβία των Μλαντένοβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Μαξίμοβιτς.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό