20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άντζελα Γκερέκου: «Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022, 09:20

Η Άντζελα Γκερέκου το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και εκτός από τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς, μίλησε και για το πώς είναι η ζωή της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Με την βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας, προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είπε η Άντζελα Γκερέκου για την περίοδο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Και συνεχίζοντας η Άντζελα Γκερέκου είπε για τον άντρα της ζωή της, Τόλη Βοσκόπουλο.

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί.

Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος» κατέληξε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό