35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Άννα Πρέλεβιτς: «Πλήρωσα σε ιδιωτική παραλία για να μη χρειάζεται να ρουφήξω την κοιλιά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Άννα Πρέλεβιτς συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, την Τετάρτη το βράδυ σε νυχτερινή της έξοδο. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, αρχικά μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της Νικήτα Νομικό με τον οποίο σύντομα θα κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι:

 «Ο άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, είναι ο άνθρωπός μου και δεν έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Όταν μιλάω για τον άντρα μου, συγκινούμαι. Μετά το γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι, καμιά φορά τον λέω “αγόρι μου” αντί για “σύζυγο”», είπε με χαμογελο η Άννα Πρέλεβιτς.

Στη συνέχεια, όμως, το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε σε κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διαστημα, στις οποίες εκείνη ήταν με μαγιό και απολάμβανε το μπάνιο της σε γνωστή παραλία της Αττικής. Όπως είπε,το γεγονός αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε αφού δεν είχε ενημερωθεί: 

«Δεν μου άρεσε αυτό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, ακριβώς για να έχω την ηρεμία μου, να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία… Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες, με ενόχλησε αυτό», είπε με έντονη ενόχληση η Άννα Πρέλεβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό