22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Παππά: «Μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μπορεί από το GNTM να έφυγα με δυσαρέσκεια, τελικά όμως, με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν μου ταίριαζε σαν παιχνίδι γιατί είχε πολύ ριάλιτι. Ήταν η πρώτη χρονιά και ούτε εκείνοι είχαν βρει τα πατήματά τους οπότε ήταν λίγο περίεργο. Δεν έχω μετανιώσει που πήγα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ» είπε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Μετά το GNTM, έδωσα μια συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και εκεί με είδε ο Κούλης Νικολάου και με πήρε τηλέφωνο. Έψαχνε πρωταγωνίστρια για μια σειρά του Alpha. Με παίρνει τηλέφωνο και εγώ δεν ήξερα καν ποιος είναι. Μου έστειλαν αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο, πήγα έκανα δοκιμαστικό και με πήραν. Ήταν δύσκολο στην αρχή, είχα μπλοκάρει γιατί έπρεπε να συνεργαστώ με σπουδαίους ηθοποιούς και ήταν η πρώτη φορά» είπε η Άννα Μπεζάν.

«Δεν φοβήθηκα την οικογένεια με τον Δημήτρη, γιατί και εκείνος πίστευε πολύ σε όλο αυτό που θα γινόταν. Ο Δημήτρης μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας μας. Ήταν όλα πάνω στην γνωριμία, πάνω στον έρωτα και δεν σταθήκαμε εκεί.

Σίγουρα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σκέφτηκα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχα, σίγουρα εγώ έχω εντελώς διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων. Όταν έρχεται και βλέπεις αυτή τη φατσούλα, το διαχειρίζεσαι εντελώς διαφορετικά. Τώρα σκέφτομαι πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι όπως οι γονείς μου, που φέρονται έτσι στα παιδιά», πρόσθεσε η ίδια.

«Για να ξεπεράσω όλα αυτά που συνέβησαν έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω μέχρι και σήμερα γιατί πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δεχόμουν πολλά αρνητικά σχόλια αλλά πλέον δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά», είπε τέλος η ηθοποιός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό