26 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Βρίσκομαι στην δική μου εφηβεία… στην εμμηνόπαυση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για την εφηβεία των δυο παιδιών της και πώς την αντιμετωπίζει η ίδια. «Εγώ είμαι ο «πρήχτης» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Τους λέω «σήκω, πλύσου, φάε…» προσπαθώ όμως να το μετριάσω, να μην φαίνονται σαν εντολές αυτά» παραδέχθηκε.

Και συνέχισε: «Βρίσκομαι κι’ εγώ στην δική μου εφηβεία… στην εμμηνόπαυση. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών. Φυσιολογικά ( το βιώνω. Έχεις κάποια πάνω- κάτω που είναι καμιά φορά περίεργα. Είναι και λίγο απελευθερωτική αυτή η φάση της γυναίκας, έχει όμως και δυσκολίες. Ό,τι είναι φυσιολογικό και αυτό είναι μια φυσιολογική φάση, μια χαρά ήρθε, θα περάσει. Πολλές γυναίκες πια μιλάνε γι’ αυτό και οφείλουμε να μιλάμε γι’ αυτό γιατί είναι κάτι πολύ φυσιολογικό.

Κάποιες φορές με ενοχλεί η φθορά, κάποιες φορές μ’ αρέσει. Η φθορά η σωματική με ενοχλεί, που έχω δηλαδή κάποια θέματα. Αλλά η εξωτερική φθορά… δηλαδή επειδή έχω μεγαλώσει τώρα, εμένα μ’ αρέσουν τα παλιά πράγματα. Αυτά που έχουν φθαρεί όμως, όχι αυτά που είναι καλοφτιαγμένα… μ’ αρέσουν. Και το ίδιο ισχύει και για μένα. Δηλαδή υπάρχει μια φθορά, που συμβολίζει αυτά που πέρασες, τις χαρές, τις λύπες…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό