20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άνετο πέρασμα (3-0) του Ολυμπιακού από τον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στον Βόλο της ομώνυμης ομάδας με 3-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της πρώτης ημέρας του μίνι πρωταθλήματος.

Το πειραϊκό συγκρότημα έφτασε στους 59 βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ ενώ βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό, με τις δύο αθηναϊκές να παίζουν αργότερα απόψε (21:30) μεταξύ τους.

Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε ότι στόχευαν στο γρήγορο γκολ και αφού στο 4ο λεπτό ένα καλό σουτ του Ροντινέι εκτός περιοχής έφυγε ελάχιστα άουτ, τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα έμεινε στην περιοχή και από τη σύγχυση επωφελήθηκε ο Κασάμι που την είδε να «στρώνεται» στο αριστερό πόδι του και από εκεί να καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έλεγξε εύκολα το ρυθμό με σωστή κυκλοφορία και στο 36΄ διπλασίασε και πάλι από στατική φάση, ξανά από χτύπημα του Φορτούνη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά αυτή τη φορά, ο Χάμες πήρε πρώτη κεφαλιά, ο Μπακαμπού τη δεύτερη και με το 14ο γκολ του στη φετινή διοργάνωση διπλασίασε.

Σε ανάλογο τέμπο κυμάνθηκε το δεύτερο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να αρκούνται σε διαχείριση του αγώνα παίζοντας στο «ρελαντί». Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική τους σε αυτό το διάστημα καταγράφηκε με ένα σουτ του Κασάμι στο 70΄.

Τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε στο εμφατικό 3-0 στο 81ο λεπτό με ένα γκολ εντυπωσιακό σε έμπνευση κι εκτέλεση από τον Φορτούνη, ο οποίος εκτέλεσε (από αριστερά) φάουλ από πολύ δύσκολη γωνία και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό